(W)Eiland rally veilig en leerzaam

di 22 dec 2020, 08:06 UUR

Urk - Bij Tourist Info Urk kunnen mensen die een originele coronaproof uitstapje willen maken een zogenaamde (W)Eiland rally bestellen.

Deze rally is bedacht door Shifrah Bakker van de Kauwgombalcup, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van rally’s en roadtrips. De rally is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Tourist info Urk.
Het is een leuke en leerzame rally over de Zuiderzee en de inpoldering. Door onderweg leuke opdrachten te doen leren de deelnemers over hoe het leven was voor de inpoldering en hoe er uit zee land gemaakt is.
‘In deze tijd merken we dat het voor mensen moeilijk is om een leuke activiteit te doen. Vooral met de kerstvakantie in aantocht zijn mensen op zoek naar een leuk en veilig dagje weg’, vertelt Shifrah. ‘De (W)Eiland rally is een goede oplossing hiervoor. Doordat je in je eigen auto rijdt en op je eigen tijd heb je niet te maken met mensen buiten je eigen huishouden. Op deze manier kun je veilig een dagje weg met het hele gezin.’

Doordat de winkel van Tourist Info Urk vanwege de lockdown gesloten is voor bezoek moet de rally besteld worden. Deelnemers kunnen een berichtje sturen naar +31655874325 of een mailtje naar info@touristinfourk.nl. Hierin kunnen ze aangeven dat ze de rally aan willen schaffen en wanneer ze het op willen komen halen. Tourist Info Urk zorgt ervoor dat het dan klaar ligt.


Bron: NDC Mediagroep
Afbeelding (W)Eiland rally veilig en leerzaam
facebooktwitteryoutube