Webwinkel voor het Meedoentegoed

vr 06 nov 2020, 10:01 UUR

Ouderen en jongeren die gebruik maken van het Meedoenpakket ontvangen een ‘Meedoentegoed’. Dit kunnen zij besteden bij verschillende sport- en cultuurorganisaties en aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Tot vorige maand ontvingen zij hun ‘meedoentegoed’ in de vorm van bonnen. Sinds november is het tegoed digitaal te besteden in een speciale webwinkel. Wethouder Marian Uitdewilligen: “Ik ben blij dat we met een digitaal Meedoentegoed kunnen gaan werken. Zo willen we het kinderen en ouderen nog makkelijker maken om mee te doen in Noordoostpolder.”


Inwoners die gebruik maken van het Meedoenpakket ontvangen een persoonlijke code waarmee zij kunnen inloggen op noordoostpolder.nl/meedoen. Met een overzicht van hun Meedoentegoed en de lijst met diverse activiteiten in Noordoostpolder kunnen zij online kiezen waar zij hun tegoed aan willen besteden. De komende tijd vullen de verschillende organisaties hun aanbod in de webwinkel nog aan.


Inwoners die dit jaar al Meedoenbonnen hebben ontvangen, krijgen binnenkort een brief. Zij mogen hun bonnen, wanneer ze dit willen, omruilen voor een digitaal tegoed. De bonnen blijven overigens geldig tot een jaar na de datum die op de bonnen staat.

Meedoenpakket aanvragen

Ouders van kinderen met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm kunnen het Meedoenpakket bij de gemeente aanvragen. Dat geldt ook voor Aow-gerechtigden met een inkomen tot 110% van de bijstandsnorm. Meer informatie over het Meedoentegoed en hoe het kan worden aangevraagd staat op noordoostpolder.nl/meedoen

Afbeelding Webwinkel voor het Meedoentegoed
facebooktwitteryoutube