Website over wonen in Noordoostpolder live!

zo 05 jul 2020, 08:12 UUR

Wie op zoek is naar een woningbouwkavel of nieuwbouwproject in Noordoostpolder kan vanaf vandaag  terecht op woneninnoordoostpolder.nl. Op de nieuwe website van de gemeente zijn alle particuliere woningbouwkavels en nieuwbouwprojecten van ontwikkelaars te vinden. Om de weergave van het woningaanbod compleet te maken, heeft de gemeente ook links naar het bestaande koop- en huurwoningaanbod toegevoegd.

Wethouder Wiemer Haagsma: “De nieuwe website is een startpunt voor iedereen die op zoek is naar een woning of kavel in Noordoostpolder. Een prachtig overzicht van nieuwbouwprojecten en particuliere kavels, in zowel Emmeloord als de omliggende dorpen. Kavelkopers kunnen zich inlezen over wat er allemaal komt kijken bij het (laten) bouwen van een huis. Ook mensen die een bestaande koop- of huurwoning zoeken kunnen er terecht. Een mooi en handig overzicht van verschillende informatiebronnen, samengebracht op één digitale plek: woneninnoordoostpolder.nl”

Jouw ervaringsverhaal op de website?
De komende tijd wordt de website verder aangevuld en uitgebreid. De gemeente is op zoek naar inwoners die hun verhaal over wonen in Noordoostpolder willen delen. Bijvoorbeeld over de plek waar zij wonen, het (laten) bouwen van een eigen huis of over hun verhuizing vanuit een andere gemeente naar Noordoostpolder. Deze ervaringsverhalen deelt de gemeente graag (met een foto) op de website. Wil je hieraan meewerken? Alleen, met je gezin of met je partner? Dan kun je een e-mail sturen naar fb@noordoostpolder.nl.Afbeelding Website over wonen in Noordoostpolder live!
facebooktwitteryoutube