Verlichte Boerderijenroute Noordoostpolder gaat door

zo 04 okt 2020, 10:46 UUR

De Verlichte Boerderijenroute Noordoostpolder 2020 gaat door en zal worden gehouden op twee weekenden in december. De route kan gereden worden op 11 t/m 13 en 18 t/m 20 december. Het  evenement zal in verband met de corona maatregelen zonder open dagen worden georganiseerd.

Toch belooft de 5e editie van de lichtroute een afwisselende route te worden. Naast de verlichte boerderijen en objecten zullen er alternatieve activiteiten worden georganiseerd. Alles te beleven vanuit de auto, zonder dat je hoeft uit te stappen.

Dit jaar zal er voor het eerst gebruik gemaakt gaan worden van een audio-app. Al rijdend en luisterend krijg je meer achtergrondinformatie over de Noordoostpolder. Leer meer over de geschiedenis en verbreed je kennis over de veelzijdige land- en tuinbouw in de omgeving.

Het evenement zal plaatsvinden in het zuiden van de polder, rond Nagele, Schokland, Ens en Kraggenburg. Op dit moment is de werkgroep hard aan het werk om de bezienswaardigheden in beeld te brengen en afspraken te maken met bewoners, ondernemers en kunstenaars op de route.

Afbeelding Verlichte Boerderijenroute Noordoostpolder gaat door
facebooktwitteryoutube