Verkoop woningkavels in Ens van start

zo 10 mei 2020, 09:29 UUR

Maandag 11 mei start de verkoop van 26 nieuwe woningbouwkavels in Ens. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met woensdag 27 mei inschrijven voor de loting.  Wethouder Wiemer Haagsma: “De plannen voor de uitbreiding van Ens maakten we in nauwe samenwerking met bewoners van het dorp. Het is een plan geworden dat aansluit op de wensen en past bij de grote vraag naar nieuwbouwwoningen in Ens.” 

Voor de particuliere verkoop zijn er veertien twee-onder-één-kapwoningen en twaalf vrijstaande woningen gepland. Daarnaast worden op drie locaties woningen gerealiseerd door ontwikkelaars. Hiervan worden eerst twee locaties uitgegeven voor ontwikkeling. Op beide locaties komen rijwoningen, waarbij op één locatie ruimte is voor levensloopbestendige woningen. In het najaar van 2020 kan de bouw van de eerste woningen starten.

Ondanks de coronacrisis gaat de loting van de particuliere kavels door. Anders dan normaal vindt de loting niet op locatie plaats, maar digitaal. Dat bereiden we op dit moment voor. Informatie over de beschikbare kavels en hoe u zich inschrijft voor de loting vindt u op www.noordoostpolder.nl/kavels

Heeft u vragen over de aankoop van een kavel? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of 0527 63 39 11.

Afbeelding Verkoop woningkavels in Ens van start
facebooktwitteryoutube