Verkoop bouwkavels in Emmelhage van start

zo 05 jul 2020, 08:10 UUR

De gemeente brengt binnenkort nieuwe bouwkavels in de verkoop in Emmelhage. Het gaat om kavels in Fase 2B Noord en kavels aan de Theodoor Karel van Lohuizensingel in Fase 2A. De presentatie van de plannen vindt plaats in de vorm van een webinar op 27 augustus 2020. U krijgt dan online alle informatie te zien en er is gelegenheid om uw vragen te stellen via de chat. 

Fase 2B Noord
Het bestemmingsplan ‘Emmeloord - Emmelhage, fase 2’ biedt ruimte voor het realiseren van maximaal 150 woningen in fase 2B. Het gaat om een mix van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen. Er komen vooralsnog in circa 43 particuliere kavels in de verkoop. Het zijn 15 kavels voor vrijstaande woningen en 28 kavels voor twee-onder-een-kapwoningen. Naast de particuliere kavels zijn er circa 50 projectmatige woningen die ook getoond worden in het webinar.

Theodoor Karel van Lohuizensingel
Bij de ontwikkeling van deze locatie gaan we uit van drie kavels voor vrijstaande woningen en zes kavels voor twee-onder-een-kapwoningen.

Webinar voor belangstellenden
Wij willen u graag in een online informatiebijeenkomst op de hoogte brengen van de nieuwe particuliere kavels en de projectmatige woningen in Emmelhage. Via de website www.woneninnoordoostpolder.nl/webinar kunt u zich inschrijven. U krijgt dan automatisch een persoonlijke link waarmee u het webinar kunt bekijken op donderdag 27 augustus. Het is ook mogelijk om via de website het webinar op een later moment terug te kijken.

Planning
Vanaf maandag 3 augustus t/m vrijdag 18 september kunt u zich inschrijven voor de loting van de kavels.  De loting vindt op maandag 5 oktober plaats. Als u op de hoogte wilt blijven van de verkoop, kunt u uw belangstelling kenbaar maken via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of telefonisch
op 0527 63 39 11. Als u voor die tijd al vragen hebt, mailt u deze dan naar hetzelfde mailadres. Mogelijk dat uw vragen al tijdens het webinar worden beantwoord.


Afbeelding Verkoop bouwkavels in Emmelhage van start
facebooktwitteryoutube