Succesvolle Schatkistenrit op herhaling met speciale kersteditie

di 22 dec 2020, 08:42 UUR

De Schatkistenrit gaat met een speciale kersteditie op herhaling. In de Herfstvakantie bleek het auto-avontuur voor het hele gezin zo’n groot succes dat een tweede editie in de Kerstvakantie niet kon uitblijven. Opnieuw voert de route langs de mooiste plekken van de Noordoostpolder en onderweg zijn er leuke spelletjes voor het hele gezin.
Met de aangescherpte maatregelen heeft de organisatie de tocht nog meer coronaproof gemaakt. “Deelnemers doen alle spelletjes nu in de auto. Dat maakt de rit zeker niet minder leuk. Onderweg voegen we namelijk nog meer ‘gekkigheid’ toe. En uiteraard staat het evenement in het teken van kerst. Ook bij de vragen speelt dat feest een grote rol”, vertelt Brenda van der Steeg van het organiserende bureau Blinker Events.
Bij De Schatkistenrit in oktober voerde de rit nog langs een aantal horecazaken voor de tussenstops. Ook daarvoor heeft Blinker Events een oplossing gevonden. “We bieden deelnemers bij de start koffie to go aan. Halverwege de rit staat er wat lekkers klaar. Op deze manier ondersteunen we ook de lokale horeca.”
Het spannende auto-avontuur voor het hele gezin voert langs de mooiste en meest bijzondere locaties van de Noordoostpolder. Onderweg tellen de deelnemers aapjes en papegaaien en vermaken ze zich met vragen en hilarische autospelletjes. Die zijn opnieuw ontwikkeld door Blinker Events en reclamebureau Comceptum. “Van de deelnemers in de Herfstvakantie kregen we heel veel enthousiaste reacties. Ik ben er van overtuigd dat ook nu weer veel mensen genieten van dit evenement. En dat op een veilige manier die past binnen alle maatregelen.”
De route van de Schatkistenrit is de hele Kerstvakantie beschikbaar. Op zoek naar een gezellige coronaproof uitje? Kijk dan op www.schatkistenrit.nl

Afbeelding Succesvolle Schatkistenrit op herhaling met speciale kersteditie
facebooktwitteryoutube