SC Emmeloord wint uitwedstrijd tegen VV Beilen

di 10 dec 2019, 19:33 UUR

In een enerverende en meeslepende wedstrijd boekt een hardwerkend SC Emmeloord met de hakken over de sloot een superbelangrijke 2-3 overwinning op VV Beilen.
Door deze zwaarbevochten 2-3 overwinning staan de Emmeloorders met 20 punten uit elf wedstrijden op de vierde plek in de tweede klasse K.

In een rommelige beginfase was SC Emmeloord de bovenliggende partij en loerde VV Beilen vanuit de omschakeling op de snelle counter.Bij twee snelle uitbraken van VV Beilen moesten de verdediging van SC Emmeloord ingrijpen.
Aan de andere kant werden er ook twee Emmeloordse aanvallen ternauwernood onderschept.
De polderboys waren voetbaltechnisch de betere ploeg, maar speelden in deze fase slordig en hadden veelvuldig onnodig balverlies.

Na een riante comfortabele 0-3 voorsprong leek SC Emmeloord een eenvoudige overwinning te behalen, maar niets was minder waar want VV Beilen knokte zich terug tot 2-3 en bezorgde SC Emmeloord benauwde momenten.

SC Emmeloord gaat een loodzwaar pittig weekje tegemoet.

Aanstaande dinsdagavond 10 december speelt SC Emmeloord voor de beker een uitwedstrijd bij derdeklasser VV Protos in Steenwijksmoer.
Volgende week zondag de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop thuis tegen VV Zuidwolde en als SC Emmeloord dinsdagavond van VV Protos weet te winnen spelen de polderboys zaterdag 21 december uit bij derdeklasser VV Rijperkerk.

Alle uitslagen van de Tweede Klasse K:
VV Beilen - SC Emmeloord 2-3
VV Zuidwolde - VV Lemelerveld 0-6
VV Heerde - LAC Frisia Leeuwarden 0-3
VENO Vollenhove - SV Dedemsvaart 0-3
EMMS Slagharen - LSC 1890 Sneek 4-5
VV Oerterp - VV Jubbega 1-5
VV Drachten - DTD Jelsum 0-0Afbeelding SC Emmeloord wint uitwedstrijd tegen VV Beilen
facebooktwitteryoutube