Profytodsd Tulpenfestival zet de bloemetjes buiten

zo 07 mrt 2021, 09:29 UUR

Maandag 1 maart heeft Tulpenkoningin Ester Bruinsma met een aantal vrijwilligers van het Profytodsd Tulpenfestival bakken met tulpenbollen geplaatst bij diverse verzorgingshuizen in de regio. De bewoners kunnen zo van het begin af aan de tulpen langzaam in bloei zien komen. Over een aantal weken kunnen zij dan genieten van de kleurenpracht.

De tulpenroute rijden is een jaarlijks dagje uit voor de bewoners. Helaas kan het dit jaar geen doorgang vinden in verband met de coronamaatregelen. De organisatie van het Tulpenfestival vond het verzoek van de Talma Hof om de tulpen naar de bewoners te brengen dan ook een ontzettend goed idee. In samenwerking met diverse ondernemers is het mooie initiatief uitgevoerd.

Naast een aantal broeibakken die nog in bloei moeten komen werden de bewoners ook verrast met verse bossen tulpen. Zo halen zij de kleurenpracht nu al in huis.

Een bewoonster van de Talma Hof reageerde: “Ontzettend leuk dat wij hier nu toch bloeiende tulpen gaan zien, want de Tulpenroute rijden lukt dit jaar niet. De verschillende kleuren zijn altijd zo prachtig”.

Het jaarlijkse Profytodsd Tulpenfestival zal plaatsvinden van 16 april t/m 9 mei 2021. Via de website www.tulpenfestival.nl blijft u op de hoogte van de meest actuele informatie en activiteiten.

Afbeelding Profytodsd Tulpenfestival zet de bloemetjes buiten
facebooktwitteryoutube