Politie doet onderzoek naar mogelijk schietincident Emmeloord

wo 23 dec 2020, 11:04 UUR

Emmeloord - De politie is dinsdag 22 december druk bezig geweest met onderzoeken in de Erven en de Zuidert in Emmeloord vanwege een mogelijk schietincident. Een man die zich gewond meldde bij het Antonius is met een ambulance naar Zwolle gebracht.

Rond 15:25 uur vond er een incident plaats in of bij een woning aan de Baronielaan in woonwijk De Erven. Via een Burgernetbericht werd gemeld dat daar een grijze Audi bij was gezien.

Even na 15:30 uur kregen de hulpdiensten een melding. Bij het Antonius ziekenhuis aan de Urkerweg had een gewonde man zich gemeld. Hij zou betrokken zijn geweest bij een schietincident. De politie kwam ter plaatse en startte direct een onderzoek. Op de parkeerplaats bij het ziekenhuis werd een grijze Audi doorzocht, een zelfde soort als werd genoemd bij Burgernet. De man met een vermoedelijke schotwond is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

's Avonds startte de politie opnieuw een onderzoek. Ditmaal op de Bunschotenlaan in woonwijk De Zuidert. De straat was met linten afgezet en de forensische opsporing bracht de situatie in kaart. Volgens een agent ter plekke had dit onderzoek verband met het vermoedelijke schietincident eerder op de dag.

Vanwege het lopende onderzoek kon de politie dinsdagavond nog niets melden over wat er precies is gebeurd op de Baronielaan of op de Bunschotenlaan.


Bron: NDC Mediagroep
Afbeelding Politie doet onderzoek naar mogelijk schietincident Emmeloord
facebooktwitteryoutube