Omroep Flevoland geeft live vooruitblik op Almere City FC – SC Cambuur

do 25 feb 2021, 11:39 UUR

Lelystad, 20 februari 2021 – De wedstrijd Almere City FC - SC Cambuur, die op de laatste zondag van februari plaatsvindt, is één van de Back to Live-evenementen die door Fieldlab Evenementen worden georganiseerd. Omroep Flevoland geeft op vrijdag 26 februari een live vooruitblik op het duel vanuit Almere City FC en praat met de aanwezigen over de voorbereidingen van deze langverwachte test voor publiek.

Almere City FC is op zondag 28 februari het decor van een fieldlab. De club is deze dag gastheer voor Fieldlab Evenementen, een bedrijf dat de maand februari praktijktesten uitvoert. Deze zijn gericht op het vergaren van inzichten en data rondom het verlagen van de besmettingsrisico’s op evenementen. Bezoekers van de wedstrijd moeten aan strikte voorwaarden voldoen.

Omroep Flevoland is op vrijdag 26 februari live aanwezig bij Almere City FC voor een kijkje achter de schermen. In de uitzending tussen 14.00 en 17.00 uur zijn er interviews vanuit het stadion met de mensen die zich bezighouden met de voorbereidingen van de wedstrijd: van de shirtjesvouwers tot de stadionspeaker. Ook de supporters, die op deze vrijdag de PCR-test moeten laten doen, komen aan het woord. Er wordt gesproken over de onderzoeken die gedaan worden, maar ook over het goede seizoen en de wedstrijdspanning die dan al aardig oploopt.

De uitzending is later ook terug te zien via de pagina omroepflevoland.nl/gemist.

Afbeelding Omroep Flevoland geeft live vooruitblik op Almere City FC – SC Cambuur
facebooktwitteryoutube