NK: Mens Erger Je Niet! 2020

zo 12 jan 2020, 10:54 UUR

Haal het wereldberoemde familiespel Mens Erger Je Niet! uit de kast en begin vast te oefenen voor het Nederlandse Kampioenschap!

Op zaterdag 25 januari nemen ruim 250 deelnemers van alle leeftijden het tegen elkaar op. Een portie geluk, een slimme tactiek en een goed humeur zijn tijdens dit NK onmisbaar. Wie weet dit jaar als eerste zijn pionnen in vijf rondes thuis te brengen en de befaamde kampioenstitel te pakken?


Tijdens het NK Mens Erger Je Niet! is echt iedere spelliefhebber welkom om een gooi naar de titel te doen. Zo doen er jonge beginnende spelers mee tot ervaren Mens Erger Je Niet! liefhebbers die aan alle 41 edities hebben deelgenomen. Ook mensen met een lichamelijke beperking spelen mee met een aangepast speelbord.


Geïnteresseerden kunnen zich vooraf inschrijven via mensergerjeniet@droogpieren.nl of op de dag zelf in Emmeloord. Kinderen zijn van harte welkom, mits zij zelfstandig het spel kunnen spelen.


Details
Locatie:            Theater ’t Voorhuys, Beursstraat 1, 8302 CW Emmeloord
Start NK:        12.30 uur
Tarief deelname:     € 5,-                                                                              

Het Nederlands kampioenschap Mens Erger Je Niet! wordt georganiseerd door carnavalsvereniging De Droogpieren en mede mogelijk gemaakt door Koninklijke Jumbo.
Over Mens Erger Je Niet!
Mens Erger Je Niet! is al jarenlang een razend populair en wereldberoemd familiespel. In 1934 werd Mens Erger Je Niet! door Koninklijke Jumbo voor het eerst in Nederland uitgebracht en sindsdien zijn er verschillende versies verschenen. Het doel van dit klassieke bordspel is om als eerste vier pionnen thuis te brengen. Het spel bevat een dubbelzijdig speelbord waarmee het spel aan de ene zijde tot 4 spelers gespeeld kan worden en aan de andere zijde tot 6 spelers. Mens Erger Je Niet! is geschikt vanaf 6 jaar.

Afbeelding NK: Mens Erger Je Niet! 2020
facebooktwitteryoutube