Nico Dijkshoorn, Murder Ballad en Camiel Boomsma in de Noordoostpolder

zo 27 sep 2020, 10:40 UUR
Nico Dijkshoorn in Poppodium De Beurz

Nico Dijkshoorn & the Hank Five
Nico Dijkshoorn - columnist, dichter, schrijver, muzikant, onder andere bekend van zijn wekelijkse bijdrage aan ‘De Wereld Draait Door’ - komt op vrijdag 2 oktober samen met Fred van Klaveren (bas) en Herman Klaassen (drums) naar Poppodium De Beurz. Een muzikale avond met soul, blues, country en rock. Maar Nico zal ook anekdotes delen, een gedicht voordragen, misschien een stuk uit zijn boek voorlezen... Iedere avond is uniek.
Vrijdag 2 oktober, 21.30 uur


Rockmusical Murder Ballad in Theater ’t Voorhuys


Murder Ballad – De Musical
De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ is op zaterdag 3 oktober in Theater ’t Voorhuys te zien. Sara (Vajèn van den Bosch) is een ambitieuze, levenslustige twintiger, die niets van het leven wil missen. Na een stormachtige relatie met de ruige Tom (Jonathan Demoor) ontmoet ze de veel rustigere en stabielere Michael (Buddy Vedder). Ze trouwen en krijgen een dochtertje. Maar na jaren gaat het knagen, heeft ze wel de juiste keuze gemaakt en past de rol van jonge moeder haar wel? Als ze dan Tom weer tegen het lijf loopt, laait de passie van vroeger weer op.
Een spannende rockmusical met krachtige popmuziek waarin de mysterieuze verstelster (Cystine Carreon) het publiek meeneemt in het verhaal van Sara. Eén ding is zeker: voor één persoon loopt het fataal af. Maar de vraag is, wie is het slachtoffer en wie is de dader?
Zaterdag 3 oktober, 19.00 uur


Intiem vleugelconcert Camiel Boomsma in Museumkerk Schokland


Camiel Boomsma speelt Mozart, Mendelssohn, Chopin en Debussy

Camiel Boomsma zal op zondag 4 oktober de vleugel inwijden in de kerk van Museum Schokland. Wanneer Camiel Boomsma speelt, dan vertelt hij een muzikaal verhaal. Internationale pers en publiek prijst zijn volwassenheid, klank en toucher. Camiel heeft op grote nationale en internationale podia opgetreden, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam en Teatro la Fenice in Venetië, maar keert nu terug naar een intieme setting met 30 bezoekers in de Museumkerk. Deze ochtend vertolkt hij werk van Mozart, Gerhard Hamm, Mendelssohn, Chopin, Pärt en Debussy.
Zondag 4 oktober, 10.00 en 12.00 uurMeer informatie en kaarten: www.theater-voorhuys.nl

Afbeelding Nico Dijkshoorn, Murder Ballad en Camiel Boomsma in de Noordoostpolder
facebooktwitteryoutube