Mini Kerstconcert van The Linnets

zo 08 dec 2019, 10:00 UUR

Op donderdag 19 december tussen 14.00 en 16.00 uur zijn The Linnets te gast bij het Seniorcafé in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Zij brengen deze middag Engelse carols, Noorse hymnes en Franse chansons de Noël ten gehore.

The Linnets is een kwintet van vrouwen uit de Noordoostpolder, die reeds vele jaren wekelijks bij elkaar komen om te zingen. Hun repertoire is heel breed, variërend van muziek uit de Middeleeuwen tot werken van moderne componisten uit de 20e en 21e eeuw.

Voor het optreden in FlevoMeer Bibliotheek heeft de groep niet alleen bekendere carols, hymnes en chansons ingestudeerd, maar ook enkele onbekende kerstliederen uit Spanje, Zweden, Duitsland en Frankrijk. Natuurlijk worden de Nederlandse kerstliederen niet vergeten!

Het Seniorcafé is een maandelijkse bijeenkomst waar senioren elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over allerlei zaken onder het genot van een kopje koffie. Het Seniorcafé is iedere derde donderdag van de maand van 14.00-16.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder en de toegang is gratis. Iedere maand wordt er een onderwerp behandeld dat deze groep bezighoudt. Het thema voor de maand december is: ontmoeting

Afbeelding Mini Kerstconcert van The Linnets
facebooktwitteryoutube