Meisje raakt gewond bij ruzie op school

vr 10 sep 2021, 08:23 UUR


Een meisje is donderdagochtend lichtgewond geraakt op het Emelwerda College aan de Peppellaan in Emmeloord. Dat meldt de politie.

De hulpdiensten werden rond 10.30 uur gealarmeerd. Volgens de melding zou er sprake zijn van een steekincident. Eerder meldde de politie dat dit niet het geval was, maar na herhaaldelijk vragen blijkt dat er toch gestoken is.

Twee meisjes hadden ruzie, en één van hen had een klein zakmes bij zich. De nagelvijl daarvan was uitgeklapt en daarmee is vermoedelijk gestoken. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en voor de zekerheid meegenomen naar het ziekenhuis. Ze is inmiddels weer thuis.

Zeker één van de betrokken meisjes zit op het tienercollege. Dat is een tussenstadium van het basis- en voortgezet onderwijs. Het gaat om een jonge leerling.

De ouders van de minderjarige meisjes zijn gebeld en moeten zich melden bij de school, zegt de politie. Ouders op het plein zeggen dat er woensdag ook al een ruzie zou zijn geweest. Het schoolbestuur is daarvan niet op de hoogte.


Bron: Omroep Flevoland

Afbeelding Meisje raakt gewond bij ruzie op school
facebooktwitteryoutube