La Mascotte zoekt volwassen zangers voor nieuwe opera

za 23 nov 2019, 13:00 UUR

EMMELOORD – Muziektheatervereniging La Mascotte uit Emmeloord heeft net de opera Orpheus in de Onderwereld achter de rug, maar is nu alweer bezig met de volgende productie: Boccaccio. Daar zijn nog wel wat nieuwe mannenstemmen voor nodig.

Daarom is er op dinsdag 3 december om 20.00 uur een open repetitie bij het Cultuurbedrijf.


De repetities voor Boccaccio van componist Franz von Suppé zijn begonnen. De uitvoering in theater ’t Voorhuys staat gepland voor 30 oktober en 1 november 2020. Zangers die wel eens willen meemaken hoe het is om in een semiprofessionele muziektheaterproductie te schitteren, kunnen tijdens de open repetitie vrijblijvend een kijkje nemen bij de vereniging.


In de producties van La Mascotte doen mensen mee in de leeftijd van tien tot tachtig jaar oud. Bij onze laatste voorstelling was meer dan de helft jonger dan 25 jaar. We zoeken nu met name volwassen zangers van 20-plus tot ongeveer 65 jaar oud. ‘Maar val je net buiten deze leeftijdsgrenzen, schroom dan niet om toch te komen. Instroom is bij ons ook mogelijk op projectmatige basis’, verzekert voorzitter Wim ten Hove.


La Mascotte brengt professionals en amateurs van alle leeftijden bijeen in klassieke muziektheaterproducties. Meer informatie? Mail naar secretaris@lamascotte.nl

Afbeelding La Mascotte zoekt volwassen zangers voor nieuwe opera
facebooktwitteryoutube