Kavels in Espel vanaf 3 februari in de verkoop

za 01 feb 2020, 08:12 UUR

Er is vraag naar meer kavels voor woningbouw in Noordoostpolder.

Ook in Espel kwam deze vraag vanuit de bewoners. Wethouder Wiemer Haagsma: “De woningbouwkavels in het eerste deel van de nieuwbouwwijk zijn grotendeels verkocht en bebouwd. Daarom start maandag 3 februari 2020 de verkoop van 14 nieuwe bouwkavels.” De kavels worden uitgegeven door middel van een loting op 3 maart. Inschrijven voor de loting kan tot en met woensdag 19 februari 2020.

Kavels voor vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen
Voor de particuliere verkoop zijn er tien twee-onder-één-kapwoningen en vier vrijstaande woningen gepland. Na de zomer start de gemeente met het bouwrijp maken van de grond. In het najaar kunnen de eerste woningen worden gebouwd. Naast de particuliere verkoop worden er rijwoningen gerealiseerd door een projectontwikkelaar.

Inschrijven voor de loting
Informatie over de kavels en hoe u zich inschrijft voor de loting vindt u op noordoostpolder.nl/kavels. Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl of 0527 63 39 11.

Meer woningbouwkavels op de planning
Er staan dit jaar verder nieuwe woonkavels op de planning in Emmelhage, Ens, Luttelgeest en Rutten. Wanneer de benodigde procedures zijn afgerond, gaan de kavels in de verkoop.

Afbeelding Kavels in Espel vanaf 3 februari in de verkoop
facebooktwitteryoutube