Informatieavond renovatie Urkersluis

zo 05 jan 2020, 07:19 UUR

Urk - In het gemeentehuis van Urk wordt maandag 13 januari om 19.00 uur een informatiebijeenkomst over de renovatiewerkzaamheden aan de Urkersluis en de brug over de sluis (Domineesweg/Sluisweg).

De avond wordt georganiseerd door de aannemerscombinatie Croonwolter&dros-Hollandia Services en de provincie Flevoland. De planning is dat de renovatiewerkzaamheden aan de sluis en de brug maandag 17 februari van start gaan en dat deze op 17 april kunnen worden afgerond. Dit betekent dat gedurende deze periode van 9 weken zowel de brug als de sluis gestremd zijn.

De werkzaamheden aan de Urkersluis zijn onderdeel van het provinciale programma ‘Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen’, waarin alle beweegbare bruggen en sluizen in de provincie Flevoland worden gerenoveerd.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt een toelichting gegeven op de renovatiewerkzaamheden aan de Urkersluis en zal ook worden ingegaan op de werkzaamheden aan de Arie de Witbrug en de Zwolsebrug, die eind 2020 en begin 2021 op de planning staan om gerenoveerd te worden. Ook wordt toegelicht hoe de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden geregeld is en welke omleidingen er gepland staan. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de medewerkers van de aannemer en van de provincie.

(Bron: NDC Mediagroep)


Afbeelding Informatieavond renovatie Urkersluis
facebooktwitteryoutube