Het Uit-jeTent festival heeft nog plek!

zo 16 mei 2021, 10:50 UUR

Emmeloord - Lijkt het alsof er nergens meer een kampeerplek te vinden is? Bij het Uit-jeTent festival is nog plek! Tijdens het kampeerfestival van organisatie StEP Noordoostpolder kunnen bezoekers van 11 t/m 13 juni verblijven op veel unieke locaties in de Noordoostpolder. Buiten nieuwe kampeerlocaties voegt de organisatie dit jaar de mogelijkheid om een KarTent te kopen en een interactieve kaart van de Noordoostpolder toe aan het festival.

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om bij het Uit-jeTent festival een KarTent te bestellen als kampeermiddel. Deze kartonnen tent is geschikt voor twee personen en is volledig recyclebaar. De kampeerders hoeven zich geen zorgen te maken over de weersomstandigheden tijdens het festival, want de tent is volledig waterbestendig. De tent is namelijk door de producent getest in een wasstraat!

Wanneer je een overnachting boekt kan je aangeven of je één of meerdere tenten wilt bestellen. Een KarTent is al te verkrijgen voor €35. Na afloop mogen de kampeerders de tent weer meenemen of hem laten staan. De tenten die blijven staan worden door de organisatie opgehaald om vervolgens te recyclen. De mensen die al geboekt hebben kunnen ook nog een kartonnen tent bestellen. Dit kan door een mail te sturen naar info@uitjetent.nl.

Het Uit-jeTent festival introduceert dit jaar ook de Polder Maps. Dit is een interactieve kaart van de Noordoostpolder die is toegevoegd aan de website www.uit-jetent.nl. Naast alle kampeerlocaties staan hier verschillende punten op waar je op eigen houtje coronaproof naar toe kan. De kaart staat vol punten waar de kampeerders kunnen genieten van; cultuur, natuur, horeca, waterrecreatie en locaties waar zij de beste polderproducten kunnen verkrijgen. De kaart blijft constant in ontwikkeling waardoor er steeds nieuwe plekken en bijzondere Uit-jeTent acties worden toegevoegd. Op deze manier kan iedereen die naar het Uit-jeTent festival komt zijn of haar eigen kampeerweekend samenstellen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen van het festival? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief via de website.

Afbeelding Het Uit-jeTent festival heeft nog plek!
facebooktwitteryoutube