Grootste bingo ooit voor strijd tegen kanker

zo 08 mrt 2020, 09:36 UUR

Bant - Op zaterdag 28 maart 2020 vindt een van de grootste bingo’s ooit van de Noordoostpolder plaats ten behoeve van de SamenLoop voor Hoop Noordoostpolder. Het belooft een avondvullend programma te worden bij Slump Catering & Events met DJ Marc Bakker, fantastische prijzen en veel gezelligheid. De Bingo XXL wordt gepresenteerd door Jannes Mulder, bekend van nationale en internationale schaatsmarathons, wieler- en inline skatewedstrijden. De volledige opbrengst van de ticketverkoop komt ten goede aan de SamenLoop voor Hoop Noordoostpolder. Met het opgehaalde geld wordt middels kankeronderzoek gerichte ondersteuning mogelijk gemaakt voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Naast een goedgevuld programma in een sfeervolle omgeving, zijn ook de prijzen om over naar huis te schrijven. Zo is er onder meer te winnen: één minuut gratis shoppen bij Albert Heijn op Urk, twee jaarkaarten van De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest, een Philips docking luidspreker van Optie1 Emmeloord/Lemmer, twee 10-badenkaarten van Zwembad Bosbad en een unisex zonnebril uit de nieuwe collectie van Art&Jack van Specsavers in Emmeloord. De komende tijd worden alle prijzen bekend gemaakt via Facebook onder het evenement Bingo XXL SamenLoop voor Hoop Noordoostpolder. De prijzen worden speciaal voor de Samenloop voor Hoop Noordoostpolder ter beschikking gesteld door de ondernemers.

De Bingo XXL-avond is bedoeld voor iedereen die een gezellig avondje uit wil met vrienden of familie en de SamenLoop voor Hoop Noordoostpolder een warm hart toedraagt. De hal van Slump Catering & Events in Bant wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalplein waar liefhebbers op zaterdag 28 maart 2020 vanaf 19.00 uur hun bingohart op kunnen halen. Om 20.00 uur stelt het team van de SamenLoop voor Hoop Noordoostpolder zich aan u voor en trapt de Bingo XXL af met het trekken van de eerste nummers.

De kosten voor de Bingo XXL SamenLoop voor Hoop NOP zijn € 17,50 per persoon en dat is inclusief bingokaarten en exclusief hapjes en drankjes. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.tickettekoop.nl/2020/bingoxxl.

De SamenLoop voor Hoop is een initiatief van KWF Kankerbestrijding voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Tijdens een 24-uurs wandelestafette lopen gesponsorde deelnemers in teams geld bij elkaar voor kankeronderzoek. Ondertussen zijn er indrukwekkende ceremonies, een knusse braderie en allerlei activiteiten om te herdenken en het leven te vieren. De editie in Noordoostpolder wordt op 16 en 17 mei 2020 gehouden op de atletiekbaan. Meedoen aan de SamenLoop voor Hoop Noordoostpolder kan via samenloopvoorhoop.nl/noordoostpolder. Volg nieuws op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIN onder de naam SamenloopNOP.

Afbeelding Grootste bingo ooit voor strijd tegen kanker
facebooktwitteryoutube