Gastvrij Emmeloord visitekaartje van het centrum

za 14 dec 2019, 07:43 UUR

De stichting Centrum Management Emmeloord (CME) en gemeente Noordoostpolder hebben samen de schouders gezet onder de vernieuwde website Gastvrij Emmeloord. De site is de digitale toegang tot het centrum. Alle informatie over winkelen, eten en drinken, evenementen, bouwen, wonen en ontwikkelingen in het centrum overzichtelijk bij elkaar. 

Overzichtelijk
De CME en gemeente Noordoostpolder zijn beiden actief in het centrum. Vanuit verschillende invalshoeken, maar wel met een gezamenlijk doel: het realiseren en onderhouden van een mooi en levendig centrum. Hierover is veel informatie beschikbaar die op verschillende websites te vinden was. Door het samenvoegen van deze sites is een overzichtelijke site ontstaan met daarop alle centruminformatie.

U vindt er niet alleen informatie over winkels, restaurants en evenementen. Ook informatie over bouwprojecten, centrumontwikkelingen en verkeer zijn op Gastvrij Emmeloord te vinden. Een gezamenlijk redactie zorgt ervoor dat de site actueel blijft en waar nodig wordt doorontwikkeld.

Afbeelding Gastvrij Emmeloord visitekaartje van het centrum
facebooktwitteryoutube