FlevoMeer Bibliotheek volledig open vanaf 15 juni

zo 14 jun 2020, 08:15 UUR

Openingstijden
Sinds enkele weken zijn de bibliotheken open met aangepaste tijden. Dit was tijdelijk om de dienstverlening binnen de coronamaatregelen op te starten. Vanaf maandag 15 juni gaan de vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek weer op de normale tijden open. Kijk voor deze openingstijden op www.flevomeerbibliotheek.nl/open
Tot 1 juli rekend de Bibliotheek geen boete over geleende materialen. Uitzondering op deze regeling zijn oude registraties.

Hartelijk welkom in de bibliotheek
De bibliotheek is blij om stappen te kunnen zetten naar een volledige dienstverlening. Iedereen is van harte welkom voor het inleveren, lenen en reserveren van materialen en te werken of te studeren.
De Internet PC’s zijn 30 minuten gratis te gebruiken.
Materialen zijn te reserveren, ook via het Inter Bibliothecair Leenverkeer (landelijk) en Muziekweb.
Huis voor Taal is weer open voor het leren van de Nederlandse taal en cultuur. De leestafel is helaas nog niet beschikbaar.

Wel wordt er op de  veiligheid van de bezoekers gelet. Kinderen tot 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.
Iedere bezoeker reinigt voor binnenkomst de handen, houdt 1,5 meter afstand en gebruikt een mandje.Afbeelding FlevoMeer Bibliotheek volledig open vanaf 15 juni
facebooktwitteryoutube