Flevo Boys wint oefenduel tegen SV Urk

ma 10 aug 2020, 07:19 UUR

Ondanks het vroege tijdstip van 11.00 uur waarop de oefenwedstrijd zaterdag tegen  SV Urk werd gespeeld, was het warm, heel erg warm op sportpark de Vormt. Tijdens de beginfase waren het de spelers van Flevo Boys die het beste met de omstandigheden omgingen.

Na een kleine tien minuten spelen stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord. Twee fouten in de defensie van Urk werden genadeloos afgestraft door Younesh al Ghamarti en Aran Nijboer. Het duurde even voordat SV Urk zich wist te hervinden en op jacht ging naar de aansluitingstreffer. Flevo Boys bleef echter ook gevaarlijk, maar moesten toch toezien hoe Jan van Slooten na 37 minuten spelen wist te scoren voor SV Urk. Met een 1-2 ruststand mochten beide elftallen daarna de verkoeling van de kleedkamers opzoeken.

Na rust was  SV Urk sterker, dat op zoek ging naar de gelijkmaker. Na tien minuten spelen was het William de Boer die met een prachtige vrije trap beide partijen op gelijke hoogte bracht. Het werd daarna een leuke, open wedstrijd met twee elftallen die op zoek gingen naar de winst. Urk leek de overwinning te pakken, maar William de Boer wist een kwartier voor tijd een toegekende strafschop wegens hands niet binnen te schieten. Vlak voor het eindsignaal van scheidsrechter Keijl, was het Yander van Zandbergen die Flevo Boys naar een 2-3 overwinning wist te schieten.Afbeelding Flevo Boys wint oefenduel tegen SV Urk
facebooktwitteryoutube