Erik Scherder praat over gezonde jeugd in de NOP

do 25 feb 2021, 11:41 UUR

Op donderdagmiddag 4 maart komt professor Dr. Erik Scherder digitaal naar Noordoostpolder. Hij bespreekt waarom een gezonde leefstijl belangrijk is voor de ontwikkeling van het kinderbrein.  De live uitzending is van 15.50 tot 17.15 uur vanuit de Poldertoren, verzorgd door JOGG (Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst). De uitzending is te volgen door aanmelding via sportinnop.nl/erikscherder .
 
Professor Dr. Erik Scherder bespreekt met de tafelgasten hoe samen een gezonde leefstijl, waaronder bewegen, voor de kinderen in Noordoostpolder bereikt kan worden. Het gesprek vindt plaats onder leiding van Kristiaan Strijker, voorzitter van het college van bestuur van Aves. Verder zit de wethouder sportstimulering Anjo Simonse aan tafel, de directeur van basisschool De Sjaloom Grietje Captein-Ludema en verpleegkundige JGZ-GGD Ellen ter Meer. Ook bespreken ze welke invloed de thuis- en schoolomgeving kan hebben op het stimuleren van een gezonde leefstijl en hoe men daar samen mee aan de slag kan.


 
Deze bijeenkomst sluit ook aan bij de gedachte van Positieve Gezondheid. Wil je meer weten over Positieve Gezondheid? Bekijk de website van WEL in Flevoland: //www.welinflevoland.nl/

Afbeelding Erik Scherder praat over gezonde jeugd in de NOP
facebooktwitteryoutube