Dagelijks Leven komt naar Emmeloord

zo 18 okt 2020, 09:13 UUR

Emmeloord - Dagelijks Leven bouwt eerste zorglocatie in provincie Flevoland. Aan de Revelsant in Emmeloord komt een nieuwe zorglocatie ‘Het Revelsanthuis’ voor mensen met dementie in een kleinschalige setting.

Wegens de vele vraag opent Dagelijks Leven een locatie in Emmeloord: “Dat we een woonzorglocatie mogen openen in Emmeloord vinden we geweldig. Wij hebben gekozen voor een locatie midden in een actieve omgeving.” vertelt opstartmanager Teunieke van Werfhorst van Het Revelsanthuis. “Alle voorzieningen zijn dichtbij en het huis staat midden in een gezellige buurt. Wij streven ernaar om de bewoners van Het Revelsanthuis zo veel mogelijk deel uit te laten maken van de wijk. Hier kan dat perfect!”

Bewoners zijn verzekerd van 24-uurs gespecialiseerde zorg en beschikken over een eigen studio die met eigen meubels kan worden ingericht. Dat Het Revelsanthuis van Dagelijks Leven geen standaard woonzorglocatie is, blijkt wel uit de motivatie die Teunieke geeft om hier te werken: “Ik ben enorm trots dat ik opstartmanager mag zijn van Het Revelsanthuis. Wat ik mooi vind aan de visie van Dagelijks Leven is dat we uitgaan van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Het welzijn van onze bewoners staat voorop. Zo werken we met professionele activiteitenbegeleiders die zorgen voor een zinvolle dagbesteding en worden de maaltijden iedere dag vers bereid door onze eigen kok. Bewoners die dat leuk vinden mogen bijvoorbeeld meehelpen met koken, gewoon als thuis.”

Meer informatie over wonen in Het Revelsanthuis? Mail naar t.vandewerfhorst@dagelijks-leven.nl of bel 06 – 23 52 60 45

Afbeelding Dagelijks Leven komt naar Emmeloord
facebooktwitteryoutube