Brinkman in directie ACF Bentveld/NUGTR

zo 24 jan 2021, 09:36 UUR

Emmeloord - Emiel Brinkman is toegetreden tot de directie van ICT bedrijf ACF Bentveld en Internet en reclamebureau NUGTR in Emmeloord. Vanuit het gloednieuwe pand aan Ecopark 63 in Emmeloord zal dit drietal sturing geven aan deze twee bedrijven en samen met Martin de Jongh aan Mijn OfficeXpert.

‘Emiel is reeds vijf jaar bij ons werkzaam en voor veel van onze klanten een bekend gezicht. Zijn ICT ervaring en natuurlijke drang naar vernieuwing en verbetering zorgen ervoor dat hij een logische aanvulling is voor onze directie. Wij zien deze ‘nieuwe’ samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet’, vertelt Cees Tuytel.

‘We zijn druk met het uitwerken van een nieuwe strategie en visie voor onze bedrijven en Emiel speelt daarin een belangrijke rol’, vult Anko Bentveld aan.

Brinkman: ‘Ik zal mij voorlopig met name blijven focussen op ACF Bentveld, de ICT tak van onze organisatie. Maar er zijn zat verschillende raakvlakken met de overige delen van ons bedrijf (NUGTR) waardoor er wellicht daar in de nabije toekomst ook nog een rol voor mij is weggelegd. Daar gaan wij ons in elk geval de komende periode over buigen. De markt verandert continue en we zullen als bedrijf daarin ook constant mee moeten veranderen. Ik verwacht daar binnen de diverse takken van sport die wij met de verschillende bedrijven uitvoeren een positieve bijdrage aan te kunnen leveren. Hoewel ik natuurlijk al langer werkzaam ben binnen ACF Bentveld / NUGTR zorgt deze verandering ervoor dat ik toch weer met hernieuwde energie aan de slag ga. Ik heb er zin in.’


Bron: NDC Mrdiagroep

Afbeelding Brinkman in directie ACF Bentveld/NUGTR
facebooktwitteryoutube