Automobilist mee naar politiebureau na forse aanrijding op Sloefweg

zo 18 apr 2021, 10:42 UUR

Ens - Op de Sloefweg in het buitengebied tussen Ens en Marknesse heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een forse aanrijding plaatsgevonden. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau.

Een grijze Volkswagen reed rond 00:30 uur over de donkere buitenweg tot de bestuurder plotseling de macht over het stuur verloor. De auto schampte een geparkeerd voertuig langs de weg en botste vervolgens met een flinke snelheid tegen een andere geparkeerde auto voor een aantal arbeiderswoningen. De rode auto kwam enkele meters van z'n parkeerplaats af. De grijze Volkswagen kwam zo'n 30 meter verderop tot stilstand. Twee van de drie auto's zaten flink in de prak. De andere auto mist alleen een zijspiegel.

De automobilist is door ambulancepersoneel nagekeken op letsel, maar dit bleek mee te vallen. Een bezoek aan het ziekenhuis was niet nodig. Wel is de man door agenten meegenomen naar het politiebureau vanwege verder onderzoek. Het vermoeden bestond dat de bestuurder te veel alcohol op had, maar of dat ook echt zo was is niet bekend. Ook de oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk.


Bron: NDC Mediagroep

Afbeelding Automobilist mee naar politiebureau na forse aanrijding op Sloefweg
facebooktwitteryoutube